Yhdistyksemme

Ammattiosaston tarkoituksena on koota Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tehyläiset jäsenet, jäsenten joukkovoima ja tavoitteet työpaikkatasolla sekä pitää huolta ammatillisesta ja taloudellisesta edunvalvonnasta yhdessä luottamusmiesten kanssa.

Ammattiosaston päätösvaltaa käyttää varsinaiset kokoukset, joita sääntömääräisesti pidetään keväällä ja syksyllä. Varsinaisiin kokouksiin lähetetään kokouskutsu yhdysjäsenten kautta työyksiköihin sekä ilmoitetaan Tehy-lehdessä ja ammattiosaston nettisivuilla. Varsinaisiin kokouksiin ovat tervetulleita kaikki ammatiosaston jäsenet. Tarvittaessa järjestetään ylimääräisiä kokouksia.

Ammattiosaston hallitus huolehtii päätöksien toimeenpanosta ja kokoontuun vähintään kerran kuukaudessa. Ammattiosastoon kuuluu puheenjohtaja ja 12 varsinaista jäsentä ja 12 henkilökohtaista varajäsentä. Ammattiosaston hallituksen kokousaikataulu on nähtävillä sivustoilla Tapahtumat- kohdassa ja tarvittaessa jäsenet voivat tuoda asioita kokoukseen hallitusten jäsenten kautta.

Toimintaamme ohjaavat Tehyn ElinTärkeät Tavoitteet (ETT)

  • JÄRJESTÖLLINEN VAHVUUS

  • KILPAILUKYKYINEN JA OIKEUDENMUKAINEN PALKKAUS

  • KOULUTETTU JA OSAAVA HOITOHENKILÖSTÖ